Întrebări Frecvente

Nu găsești răspunsul?

Nu găsești răspunsul la întrebarea ta? Nicio problemă!

Contactează-ne

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Stagiile de practică oferite pe platforma stagii.isf.ro sunt deschise tuturor studenţilor din cadrul universităţilor cu care Institutul de Studii Financiare are semnate parteneriate. Lista universitatilor partenere aici (link).
Durata unui stagiu de practică este stabilită de către compania- angajator. Aceasta este precizată pentru fiecare stagiu în parte. Stagiul poate fi prelungit la cererea practicantului şi cu acordul companiei, în funcţie de disponibilitatea internă.
Orice aplicaţie pentru un stagiu de practică face subiectul unui proces de selecţie - formularul ajunge la persoana de contact din cadrul companiei care a postat oferta. Dupa depunerea aplicaţiei, veţi fi contactat prin email/telefon pentru detalii.
Deşi cei mai mulţi dintre participanţii acestui proiect sunt studenţi la facultăţi cu profil economic, stagiile de practică se adresează tuturor studenţilor care manifestă interes pentru cunoaşterea pieţelor financiare nebancare, indiferent de domeniul de studiu. Compania-angajator va decide profilul studiilor necesare pentru fiecare stagiu postat.
Orice student al unei universități partenere a ISF poate aplica la un stagiu de practică, cu condiția ca, la aplicare, să fie îndeplinite condițiile impuse de către companie pentru stagiul respectiv.
În funcţie de compania-angajator ofertantă, puteţi identifica oferte de stagii plătite şi oferte neplătite.
Efectuarea unui stagiu de practica într-o companie măreşte şansele, dar nu garantează angajarea. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, stagiile de practică s-au dovedit a fi un canal de recrutare important în cadrul companiilor.
Pentru a verifica dacă ați aplicat corect la stagiul de practică ales puteți contacta administratorul platformei de stagii de practică la adresa stagii@isf.ro Companiile își rezervă dreptul de a contacta doar candidații care îndeplinesc condițiile impuse prin stagiul postat.
Platforma de stagii de practică a ISF nu limitează numărul de aplicații la stagiile de practică postate de către companii ale unui utilizator.

General Inquiries

Nu s-a găsit nicio întrebare.

;

CONTACT